Am si eu o curiozitate…

Nestiind cat e de greu, am ales sa plec, nestiind ca in sufletul meu voi porni o lupta. Am ales sa plec crezand o sa imi fie mai bine cand nu esti langa mine. Acum te vad cu altul de mana, ai ales sa ii spui Da… Trecand unul pe langa celalalt am realizat ca dragostea nu mai exista, atunci cand nu mai avem curaj nici sa ne privim in ochi sa ne salutam si imbratisam. Tot timpul asta petrecut impreuna.. Incerc sa ma schimb dar nu fac decat sa ma mint spunand ca nu mai simt nimic.. Nimic din ce tine de tine cand defapt te vreau doar langa mine.

Avem amintiri si nu sunt doar cateva zeci, sunt sute.. Iti aduci aminte? Cand ai nevoie de mine, sa nu ma chemi.. Ti-am luat un inel si la schimb l-ai ales pe el. Pentru mine degeaba is altele langa mine, cand te stiu departe… vars lacrimi in fiecare noapte. Am trecut impreuna prin toate, fie ploaie, fie soare, nu conta caci eram doar noi… Atatea amintiri pe care nu pot sa le sterg..

Felicitari! Esti intr-o lume doar a ta si nici tu nu stii de ce ai ales sa fie asa. Probabil am fost un prost ca am stat cu tine fara rost, ochii tai caprui nu aveau ochi pentru mine… Imi spuneai de copii, familie, casa.. am si o curiozitate.. ce iti pune prostul ala pe masa?

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment